Monday, December 20, 2010

TRON: Legacy 3D

Jestliže existuje nějaký žánr, který je pro 3d jako stvořený, pak je to bezpochyby žánr scifi. Mezi fanoušky scifi patří velmi mnoho technologických nadšení a určitě to budou právě oni, kdo patří mezi fanoušky 3d filmů. Proto alespoň z toho hlediska bylo vytvořit nového TRONa ve 3d dobrým marketingovým tahem. Když k tomu přidáme hudbu od mágů elektronické hudby Daft Punk, tak to snad s novým TRONem ani nemohlo dopadnout špatně. Podle kritiků se zdá, že tomu tak skutenčě a TRON: Legacy 3D je skutečně velmi dobrý film, který si žádný fanoušek původního filmu, scifi obecně nebo Daft Punk nemůže nechat uniknout.
Původní TRON vzniknul v roce 1982 a na svou nabídl do té doby nevídané efekty a hlavně to byl patrně jeden z prvních filmů vůbec, který využíval(tehdy ještě dost omezené) počítačové animace.
I TRON: Legacy 3D by měl pokračovat v tomto duchu nabídnout vskutku fantastickou podívanou co se efektů týče a dohromady s hudbou Daft Punk jde o zajímavou kombinaci, která jistě zahřeje u srdce každého technomaniaka.
Příběh je pokračováním jedničky, tentokrát se do virtuálního světa dostává i syn Kevina Flynna, který v něm bojoval už v jedničce a společně se utkají v dalším boji v tomto šíleném binárním světě. Film se v českých a moravských kinech vysílá od 16. prosince.

No comments:

Post a Comment