Monday, May 9, 2011

Jackass 3d

Pamatujete si na Jackass? Kdo by si na tuhle partu lidí, která patří bezpochyby k těm největším bláznům, kteří se na televizních obrazovkách nebo plátnech kin objevili, nevzpomněl. I když se to nezdá, je to už pěkně dlouho od doby, kdy jsem je mohli vidět poprvé. Teď jsou zpátky s filmem ve 3d. Je jisté, že všichni jejich fanoušci, kterým vlezly 3d filmy pod kůži si tento film nenechají ujít.

Málo kdo si to dnes uvědomuje, ale je tomu již více než deset let co se Johnny Knoxville, Chris Pontius, Bam Margera nebo Steve-O stali součástí života mnoha náctiletých diváků MTV prakticky po celém světě. Na MTV se Jackass vysílal od roku 2000 a okamžitě se něj stal obrovský hit a tak nebylo žádným překvapením, když se o pár leto později poprvé objevil i na stříbrném plátně. I když tomu název nejnovějšího filmu vůbec nenasvědčuje, jedná se ve skutečnosti již o čtvrtý film Jackass, tentokrát však konečně plně ve 3d.

Tento 3d film tak znovu přivádí všechny staré známe i mnoho dalších a opět budeme moci vidět velké množství střeštěných, šílených, vtipných a někdy také pěkně nebezpečných a nechutnýcc kousků, avšak kompletně ve 3d. Copak vy jste nikdy nechtěli vidět ve 3d jak se někdo nechá vystřelit v plné záchodové budce na opačném bungee jumpingu? Jsem si jistý, že když vznikal 3d film někdy před osmdesáti lety, asi si tito lidé těžko představovali k čemu všemu bude časem použit. Jackass 3d je skutečně výborná show, avšak pouze pro fanoušky žánrů, ti ostatním se při nejlepším nebudou moc bavit.

No comments:

Post a Comment